• TH448
    Először is azzal kezdeném, hogy békével jöttem erre. :D:D (Ezt most csak azért, hogy nem fikázódni akarok.)
    Max Damage: szerinted egy full ugyanolyan intel proci jobban teljesít egy mac-ben, mint egy akármilyen pc-ben, vagy laptopban? A marketing szöveg szerint igen. A gyakorlat szerint már kevésbé.
    Annyit megintcsak leszögeznék, hogy MAC-eket a hasonló árkategóriájú, felsőkategóriás PC-kkel tessék hasonlítgatni.
    Troll: sufniPC? Utálom ezt a szót. Ha ennyire a sznobéria szól belőled, és megteheted, akkor vagy vedd meg az áhitott MAC-ek, vagy vegyél MÁRKÁS, minőségi alkatrészekből összerakott PC-t.
    Ezt most azért emeltem ki, hogy márkásat, mert követtem a mac filózifiát: kifizetsz rakat lét, kapsz egy komplett gépet, amit azonnal tudsz használni, és nem kell egyáltalán értened hozzá, a garancia meg jó mindenre, nem kell azal foglalkozni, hogy mi baja lehet, pont mint a márkás komplett PC-knél. Érdekes mód egyébként aki ért hozzá, az otthon is tud jó gépet összeállítani, csak nem mind1, hogy csinálja, és mennyiből.
    Jah, és még valami: nem kell lenézni azt, akinek nincs 200e Ft-ja gépre, az olcsónak az a lényege, hogy a szomszéd Pistinek is legyen gépe, aki nem ért hozzá.