• Max Damage
    Én nemtudom. Most fogok venni gépet a közeljövőben. Úgy néz ki MacBook Pro 15" lesz belőle, egyrészt a teljesítménye kegyetlen jó a mai laptopokhoz képest, sőt még a mai pc-hez képest is.

Amúgy meg, ezek a 60e Ft-os cuccok egy év alatt megdöglenek, vagy pár év után, az alaktrészek sorra felmondják a szolgálatot, és többe kerül ezeknek a cseréje évente, mintha venne még1 ilyen 60e Ft-os vackot :) A drágább cuoccok amiket már hasonlítgattak azok márkásabb, jobban összeszerelt, komolyabb alkatrészek. Persze a laikus ezt nem látja, logikus hogy az olcsóbbat veszi. Én maradok annál amiről tudom, hogy jól megy és kegyetlen erős, mind géplieg, mind támogatottságilag, s mind alkatrészileg is csak a legjobbak kerülnek bele :)

Szerintem az Apple már bebizonyította sokszor, hogy nem selejtet dob a piacra, bár azt is, hogy nem a nagy átlag meghódítása a célja. De szerintem ne is legyen az! Aki az átlagot akarja meghódítani az selejtet gyárt a legtöbb alkalommal, mert a vásálók a legolcsóbbat keresik, nem pedig a minőségit. (aki nem hiszi menjen ki a Kínai piacra, vagy vegyen Maxxxor pendrive-ot (direkt írtam így, tökjó miket nem találok néha mikor bemegyek egy nagy hipermarketbe, ami egyéként megint ezt a célt szolgálja: "olcsó, igénytelen vackok árusítása") :D)