fishguy#14
na sziasztok!
nem igazán értem hogy egy ilyen hirböl hogy lett windows mac csata meg miért hogy jön ide a win egyáltalán?...na mind1 szoval nekem is laptopom van hp pavilion zd 8000-es sorozat zd zd 8369 ea tipus a barátomnak 17" es mac book pro ja van(Írországban élek) én nem ismerem a mac-eket behatóan de nekem nagyon tetszenek és tényleg baromi gyorsak mondjuk az én gépem 3.4 intel IV ht procival meg 2 giga rammal olyan gyor mint az övé.. a os-ről meg annyit hogy nekem xp prof van neki meg tiger osx-e és kb 6 olyan program fut 1 idöben amiböl nekem 3 már beszaggat meg a design-ja is sokkal szebb és hipercsendesek a lefagyásrol nem tudok nyilatokzni mert nekem miota xp-m van nem fagyott le soha neki meg csak 2 honapja van osx-e és avval se volt gond... szerintem a mac gépek azoknak a felhasználoknak valok akik tényleg (ki)tudják használni az osx elönyeit. az árak miatt elképedt sg-társaim figyelmébe ajánlom a sony vaio gépeket van olan ami majdnem megegyezik a mac-ekkel és kb annyi is, ja és minöségbe és akku idöbe is egy szinten vannak.Igen az akku élettartam hát ez rázós nekem 105 percet bir teljesen töltve a barátom powerbookj meg 4 órát, hát nem ugyanaz...
Ja és hogy felkorbácsoljam mind a osx mind pedig a win userek indulatait NEKI FENT VAN A WIN XP IS A POWERBOOKJÁN ehe ehe ehe hát szó ami szó a az o2 boltban nagyot néztek mikor bemondott 1 olyat hogy kéne valaki aki tud segíteni xp-t teni a mac-jére