• GABOR16
    54 ezer forint a 160GB os winyó?
    Az szerintem egy kicsit sok. Vagy ennyivel biztonságosabbnak gondolják? (ha megbízhatóbb csak megkell várni míg elterjed és nekünk jobblesz).

A winyók tartóssága meg problémás, nekem a 7200.7-es 160GB-os Seagat-em szerintem kezd kikopni (szó szerint), mert fele akkora a sebbesége mit amikor vettem és ha forgatom a winyót a tengelye körül akkor "kopog" (ha csak lassan forgatom akkor is (ha megráznám szerintem szét is esne ).
    Most vettem egy 200GB-osat az elöbb említett okokból a biztonság miatt (egyébbként a seagate kicsit több mint másfél éves). Sokat gondolkodtam, hogy melyik lehet a megbízhatóbb, igazán a Hitachi és a Samsung között válogattam, de mivel a Hitachinak a winyója már régi felálású volt, a Samsung meg nemrég újította fel a termékpalettáját, a Samsungot választottam. Nem hallottam még sok meghibásodásról velük kapcsolatban, bár igaz nincsenek nagyon régóta a piacon, de egész jóminőségűeknek tünnek. Hogy mennyire tartós, majd elválik (3év gari).
    De a következő remélem valami legalább 1TB-os szupergyors, szupertartós, szupergaranciás darab lesz.