• Gerappa
    #8
    Internetes sztár lett Guy Gomá aki Guy Kewney, a Newswireless.net szoke és kékszemu szakértoje helyett nyilatkozott élo adásban egy fatális tévedés következtében.
    Annak köszönheti hírnevét, hogy becsülettel válaszolt az Apple Computer és a Beatles dalait is kiadó Apple lemezcég közti védjegyper befejezésének iparágra gyakorolt hatásairól, hogy nem igazán ért se a joghoz, se az internetes kereskedelemhez.

    A BBC egyik szerkesztoje azt állítja, hogy többször is megkérdezték a férfit, hogy tényleg o-e Guy Kewney, amire o mindig határozott igennel felelt, így mire az angolul rosszul beszélo férfi felocsúdott, már mikrofont tuztek rá, és a News 24 címu musor stúdiójában találta magát, ahol Karen Bowerman musorvezeto éppen bekonferálta, mint internetes szakértot.

    Érdemes megnézni a férfi arcán megjeleno döbbenetet, ahogy a bejelentésre reagál, de azután igyekszik válaszolni a kérdésekre, így például arra a felvetésre, hogy meglepte-e a mai ítélet, elmondta, hogy személy szerint nagyon meglepte ot az ítélet, mert nem számított rá. Mindezt tört angolsággal, eros francia akcentussal. És aztán hozzátette: "Amikor megjöttem, mondtak nekem valamit, és én jöttem, vagyis hát nagyon nagy meglepetés volt mindenesetre".
    Egyébként látszik, hogy amikor az itéletrol kérdezik, akkor nem félrebeszél, hanem azt hiszi, hogy róla van szó.
    A válasz vmi ilyesmi:
    -Nagyon meglepve vettem tudomásul, hogy az itélet "rámesett", mert nem számítottam rá...

    a riporterno a következo riportalany felkonferálásánál nem találja a szavakat, mert még mindig a sokk hatása alatt áll..


    az anim letoltheto:
    GuyGoma