Benedicht#71
"Enis ereztem hogy flame lesz belole:D"
Nem flame /volt/ a celom.
"Szerintem ha vannak akik sose hasznaltak mast, es a wint tudjak kezelni, akkor aki eddig linuxot hasznalt, azis fogja tudni a wint kezelni..."
Az "ert hozza" es "tudja kezelni" ket kulonbozo dolog. Az eredeti hozzaszolasod rendszergazdakrol szolt, es nem kattintgato felhasznalokrol akik mindket rendszeren megtalaljak a "Start menu"-t.
"Egyebkent a linuxot primitivnek titulalni..."
En nem mondtam ilyet, meg mielott felreertes lenne belole.
"plane a winhez kepest... ha csak a jogosultsagokat nezzuk"
Jogosultsag tekinteteben winen sokkal tobb a lehetoseg - amit egy jo rendszergazda jol tud beallitani - az ACl-ek miatt. (Biztos jo/jobb lehet az ACl, ha lin-re is probaljak - tobb kevesebb sikerrel - atultetni. ;) )
Visszakerdezek: miben primitiv meg a win, ha a jogosultsagokat nem nezzuk. Kivancsi vagyok miket tudsz meg felsorolni.
"Winen van azthem 2 féle felhasználó, rendszergazdai jogosultságú és egy csökkentet módu"
Ez az "azthem" gondolom "azthiszem" akart lenni. Ebben az esetben onmagad allitasanak mondasz ellent, miszerint "aki eddig linuxot hasznalt, azis fogja tudni a wint kezelni". Latod mekkora kulonbseg van az ert hozza es tudja kezelni kozott?
"persze 1200 hack van rá hogy hogyan legyel 15perc alatt utóbbiból rendszergazda"