• Blasta
    Na ezen nem csodálkozom.
    Többen panaszkodtak, hogy nem tudtak elmenni moziba, mert értelmes film alig volt.
    Mit is várunk? Egy százhuszonezredik "kutyáváváltoztam" feldolgozás (masszív okádás már a bemutatója alatt is), aztán mindenkinek oly szimpatikus Tom Cruise harmadik eljövendölése (már csak a fősz. miatt is simán kihagyom). Aztán itt a sziklák szeme remake, wes craven marhaságokat elből nem nézek, a feldolgozásukat meg pláne (ultrafos gagyihorror), gyerekem nincs így a jégkorszak másodk halálgyenge epizódját tuti kihagyom. Woody Allen nem a magyar nézőknek való (az Ő filmje az egyik amire kiváncsi lennék), illetve a Maradj a másik ami érdekes lehet, persze az átlag mozinéző 2006-ban inkább CGI effekteket és szexuális tartalmú vígjátékokat szeretne inkább nézni, így ez a film sem kapta meg a kellő érdeklődést. Silent Hill rétegfilm, ráadásul sokaknak nem tetszett (én is félek tőle, hogy csak egy újabb titihorro klisékből álló, fenomenális "hirtelenhangoshangeffekt" megoldásokkal operáló játékfeldolgozást fogok látni, így egyelőre kihagytam. Aztán Rózsaszín párduc (vicc), Horrorra akadva (az első részen kívül nem tudtam ezen a humoron nevetni) és Underworld Evo 2. (ezt meg már láttam PC-n, végig sem tudtam nézni olyan silány lett).

Egyedül a Da Vinci kód menti most meg majd a mozikat a gyenge nyár előtti méggyengébb bevételtől, de per pillanat nem tudok semmi egyéb filmet, ami a Da Vinci kódhoz hasonlatos kíváncsisággal vonzza majd a mozikba a droidokat.