• droland
    Valami nagyon zavar engem.

Miért van az, hogy a windows új felületébe csak belekötnek, hogy CSAK CSICSA, ezért szaar az egész, majd jól lebutítjuk, más csicsája meg milyen király, használjuk majd 1000rel, MEG NEM CSAK ARRÓL SZÓL!

Úgy hogy én a következőket mondom és ezért SENKI NEM ÜTHETI MEG A BOKÁM, egyszerűen csak fordítva beszélek:

-------------------

Az új XGL csicsa maximum arra jó, hogy a géped ne a legoptimálisabb sebességgel fusson, majd lebutítjuk itt ott és majd használjuk úgy, hisz a gép használat elsősorban a kinézetről szól. BEZZEK AZ ÚJ AERO, na az lesz a király és ha szerintetek csak a csicsáról szól, akkor olvassatok utána!

---------------------

Miért nem lehet mind a kettőre azt mondani, hogy "ha lassú akármelyik majd butítod", illetve miért nem lehet mind a kettőre ezt mondani: "nem csak a csicsáról szól".

MIÉRT kell külön az egyik csicsát köpkösni, hogy semmire nem jó, csak kinézet, a másikat meg védeni, hogy milyen jó a csica? M$ gyűlölet divat?

Még mielőtt bárki vádolna, egyiket sem védem, egyiket sem támadom, a két szaggatott vonal közötti rész az annak az ellenéte amit rengetegen vallanak túl egyoldalúan. Én ezt mondom ez is jó, az is jó, használd amelyik számodra jobban kell, de ne azt, amelyik szebb, mert az SZUBJEKTÍV! Szubjektivitásról vitatkozni szerintem meg IQ szint alatti dolog.