Aion-MMORPG(F2P)
 • Vicodine
  #24295
  Amit sikerult tesztelnem, az alapjan mas lesz ez az aion 6.2ben, mint eddig volt. Ugye a scrollok törlésre kerulnek, es helyuket atveszik, a kulonbozo boostokat ado formok. Maxos formban, amit nem tudom, hogyan lehet szerezni, mert PTS szeron jatszottam, olyan attack meg castingspeedunk van, hogy besza behugy. Minden class boszme op lesz tole. Sorci pl hatvanyozottan. Kicsit tulzasnak is tartom, mert ez a form ad sima speedet is, es mindenfele buff nelkul 12es lesz tole a speedunk, ami kibaszas par olyan classal szemben, aminek alapbol a gyorsasaga a tobbi classhoz kepest az egyik fegyvere. Na mind1.

  A manastoneokkal ugy vettem ki, hogy nagy boostot mar nem tudunk felvinni a cuccosba, hiszen mondok egy példát, van mondjuk 13k alap attackom. Az attackos kavics ad 15ot azt hiszem, vagy 16ot, de legyen 16. Van 51 slotunk, 51X16, az 16. Hat nem valami nagy valtozas %-ban nézve sem :D Ugyanez jellemzo a tobbi statra is, inkabb csak finomhangolnak, de egy adott classt nem lehet mar elvinni nagyon mas iranyba, mint amilyennek azt kitalaltak. Legalabb is en ugy vettem ki, nem tudom, szerintem nincsen mas opcio erre vonatkozóan.


  A balance, az biztos, hogy sokkal jobb lett. Ugy lett jobb, hogy most tényleg minden classban ott van az opsag, es barmelyikbol kilehet hozni, es tényleg most eloterbe helyezodik a skill, nem pedig a class. Mostani patchben pl ha egy atom tapolt templar találkozik egy rangerrel, eselye nincsen a rangernek legyen az barmilyen pro, amennyiben a templar tudja hasznalni a karijat, es minimum egy kozepes pvp tapasztalattal is bir. Most egy ranger is szarra lohet egy tempit, kell hozza tudas, nem egyszeru lesz, de legalabb az eselye meg lesz.


  A skilleket jol megnyirbaltak, bar nem ertem, ha ennyire belementek, akkor miert nem lehetett meg tobb skillt megvonni a classoktol, mert bar sokkal baratsagosabb lett a skillbar, kevesebb a skill, de meg igy is tobb, mint kellene. De mar elfogadhato merteku.


  A gearelodest megakartam nezni, de lustasag miatt elmaradt, mivel pts volt, ezert kaptunk mindent, hogy teszteljunk, es alapbol fullra tudtunk huzni mindent, szoval nem tudom, milyen nehez lesz gearelodni, ami biztos, hogy a fullos gear eleresehez sok encsikore lesz szuksegunk, mondjuk a maxosbol (ultimate) fog kelleni. Mar pedig ha toppon akarunk lenni, nem jo a +14es szett sem, hiszen 14-rol 15-re ad a legtobb bonust az encsizes, ezert egy +14es szettben levo azonos tudas mellett nem fog tudni elverni egy 15osben levot. Csak mondom :D Szoval az encsizes az szopoka lesz, bar nem tudom, mennyire fog jol jonni a kavics.


  Az uj map nekem tetszik, szerintem minden adottsaga meg van a jo kis pvpkhez, nem lesz vele nagy gond tuti. Dueloezgettem, deareket neztem stb.., nekem tetszik eddig az biztos, a mostanitól ezerszer jobb lesz. Persze ez a pvp részre vonatkozik, a pve hidegen hagy, azt nem tudom, kb le se fosom mi van vele, de remelem, hogy nem lesz az, hogy van 100000 insta, es az emberek bent rohadnak, ahelyett, hogy kint menne a moka open worldon...