Aion-MMORPG(F2P)
  • Vicodine
    #24291
    Aki meg jatszik, vagy tervez jatszani annak jo hirek erkeztek. A 6.0-as patch az eddig tudhato adatok alapjan igen csak jonak tunik, mindenkeppen figyelemre melto. Nagyon sok even keresztul csak egyre szarabb es szarabb lett a jatek, de ugy nez ki, Nc megunta, hogy mar alig jatszanak vele, igy teljesen atdolgozzak az egesszet, ezert nem lehetett sok honapig semmi ujat hallani Aionrol, mert nagy dolgon meloznak. Ami a lenyeg, azok a kovetkezok:

    Teljes gear ujradolgozas, nem fognak encsizesnel torni a cuccok, visszaveszik 15re a max encsizest,6 slot helyett 3 lesz a max, pvp-pve statok atdolgozasra kerulnek benne(??) , 6 grade helyett mar csak 3 grade lesz, a pvp cuccokat pvp aktivitasbol, pve geart pedig pve aktivitasbol lehet majd szerezni.Es kiveszik vegre a rucikbol a "tolthetoseget", augmentalas meg conditiont.

    Kiveszik a godstoneokat VEEEEGREEEE!!!!!!

    Atdolgozzak a statokat, a skilleket, ujrabalanceoljak a karikat, uj skillek is jonnek.

    Uj pvp map lesz, es vissza akarjak hozni a regi open world pvp fellinget, mivel igencsak elcsuszott az egesz time limites insta pvp iranyaba, es ezen valtoztatnanak, illetve a time limites instakat is kiakarjak venni.

    Szintezes konnyebb es gyorsabb lesz.

    Ezek a lenyegesek, van egy angol feliratu promo video is , valahogy januar kozepen jon koreaba, es utana lesz reszletes patch notes, de mar forumokon meg faces csoportokban is sokan jeleztek mar, hogy erre kivancsiak lesznek es visszaneznek majd jatszani. Egy probat biztosan meger, mivel mmorpg teren igen csak karcsu a felhozatal mostanaban, mondhatni nincsen semmi ertelmes, es jovo nyarig mire ez ider, nem is lesz nagyon.