Megteheti-e, van-e hozzá joga és mi tehetünk-e ellene?
  • Istencsászár
    #139
    Persze ezzel nincs gond, minden vezetve van részletesen.

    Mivel elég érdekes az eset arra is gondoltunk hogy ezek valami bűnöző félék. Ugye jött egy idősebb nő aki ki akarta venni. Elmondta minden bánatát, ami valóságosnak is tünhet, magyarul ugy fest mint egy szegény szerencsétlen ember ( túlságosan is beavatott minket a témába, pl én vagy akárki ilyenekről idegenek előtt nem beszélnék, első találkozásnál ). Aztán a következő találkozáskor jött a nő, lánya és annak a bartája. Már akkor is látszott rajta h egy bunkó ember, nomeg nem az a jó benyomást keltő. No mind1, ma ő hív fel minket, hogy mégse kell ( neki mi köze hozzá, nem ő vette ki? ), nem a nő aki kiveszi hanem a srác és ő kezdi el a fenyegetőzést meg a anyázást, nemfoglalkoztunk vele le lett rakva a telefon egy idő után. Nő is hív az onnan folytatja.

    A legnagyobb baja azvolt hogy a zárat lecseréljük, ezen volt kiakadva, amikor 1 nappal az átvétel után visszmondja... ( a kulcs náluk! )

    Arra jutottunk hogy ez igy egyben elég fura, és az is lehet hogy ezt több helyen már eljátszották, hogy szegény ember ág is huzza, visszmonják, majd a tulaj elfelejti a dolgot és fél év után kipakolja a házakat... mert ezis bennevan, és a mai világban kitudja...

    Szal zárcsere.