• assdf
    #42
    más: egyébként én még női informatikussal nem találkoztam. De egy csinos fiatal nőt mindenhol megnéznek egy cégen belül a férfiak (kivéve ha melegek...), függetlenül attól hogy ez a nő informatikus vagy nem, és függetlenül attól hogy az őt megnéző férfiak informatikusok-e vagy nem.
    Sőt mondok mégvalamit, igazából ez tetszik is a nőknek, mert igy tudják hogy vonzók és a nők mindig szeretnek kitünni.

    Na most a félhangos beszólások, esetleg a háta mögött mutogatás és hasonló obszcén-, vagy egy nő számára zavaró dolgok tényleg elitélendők a férfiak részéről. Ekkor tényleg arról beszélhetünk hogy ezek a férfiak bunkók, parasztok stb...
    De ismétlem, ez megintcsak totál független attól hogy ez a nő infos e vagy nem, és hogy a férfiaknak mi a foglalkozása. Tehát ne keverjük a szezont a fazonnal és ne csináljunk az informatikus férfiakból rögtön bünbakot,még mielőtt idekeveredik még pár feminista okostojás és elkezd sokkos hipperventillálni.

    A fizetésekről amiben a cikkben szó van, nem tudok mit mondani lévén hogy egy női informatikus ismerősőm sincs.De aki mégis az, az valószinüleg azért az mert rettentően jól ért a gépekhez, és innentől kezdve nagyon valószinünek tartom hogy nemhogy kevesebbet hanem többet keres mint a férfi kollégái.