#33Lehet hogy a te szemedben sok bunkónak tünik, de tudod elég idegesitő amikor egy például egy programozót olyan csip csup ügyekkel zargatják hogy wordben hogy kell vmit megcsinálni és ezt napi többször.
A kedves programozot azert zargatjak olyan csip-csup ugyekkel, mert ok is a munkajukat akarjak vegezni. A takaritonot azert megsem kerdezhetik meg, foleg ha meg keresgelni is kell szegenyt az epuletben. A masik pedig, hogy en is programozo vagyok es erdekes modon az egyik munkahelyen ahol 10-15 alkalmazott volt, elso 6 honapban egyfolytaban megrohamoztak, azutan pedig ez a jelenseg fokozatosan szunni kezdett, majd egy ev mulva szinte normalizalodott. Nem kuldtem el egyet sem a fenebe. Na vajon, hogy csinaltam?
Egy idő után idegesitő lesz. Olyan ez mintha az autószerelőt faggatnád hogy hogy kell autót vezetni...
Egy modszer arra, hogy hogyan lehet onmagadat szopatni:
1. Akadalyozd meg, hogy ertsenek a wordhoz!
2. Ha Mancika kerdez, hogy X dolgot, hogyan lehet megoldani, kuld el a fenebe.
3. Ha masnap Margitka jon, hogy hogyan lehet Y dolgot megoldani, kuldd el a fenebe.
4. Ha a kovetkezo napon Irenke jon, hogy hogyan lehet Z dolgot megoldani, kuldd el a fenebe.
5. Panaszkodj el egy topikba, hogy minden nap ugyanazokkal a kerdesekkel baszogatnak, Mancika ma jott Margitka multkori kerdesevel, Irenke pedig Margitka es Mancika multkori kerdesevel...
"Megint mellébeszélsz. Pontosan úgy ahogy a hozzá nem értő laikusok szoktak beszélni az informatikusokról.
Most jon a poen csattanoja: en kozel husz eve vagyok az. De remelem, hogy egyszer en is olyan jolszitualt "hozzaerto" leszek mind Te.