• Matt20
    Egyetértek! Nem a játékokat kellene betiltani, hanem a felhasználókat kellene úgy nevelni gyerekkorban, hogy tisztában legyen azzal mit szabad és mit nem szabad az életben. Tüntessék fel, hogy korhatáros játék és a szülő feladata ellenőrizni, hogy valóban a gyermek korának megfelelő játékkal játszik! Nem a játék miatt ölnek az emberek, hanem mert nincsenek meg az egészséges alapok és a játékok csak ötletet adnak arra, hogyan lehetne másnak vagy másoknak kárt okozni. Ha tisztában lenne a felhasználó azzal mit szabad, mit nem, mi a helyes, mi a rossz, akkor talán tényleg csak egy kikapcsolódási forma lenne a program. Én támogatom a játékokat, mert tanító jellegűek, képes arra hogy másképp is gondolkodjunk (esetleg előre is), ha nem megy, nem a mellettem ülőt kérdezem meg, logikusan gondolkodok és játékosan tanulok. Amit az életben nem lehet megtenni, mert én már tudom, hogy nem szabad,mert...., akkor a játékban kiélhetem azt!
    Sorolhatnám! Én magam se lettem tömeggyilkos és megszálló gorilla harcos :)! Nekem megvoltak a nevelési alapok! Nem a játékok rosszak, hanem azok a felhasználók, akik eszközként használják és az életben valósítják meg azt, amit CSAK a játékban szabad! "Egy gépészmérnök hallgató"