• Yv@n
    Öntelt? Miért? Mert képes vagyok felérni azt a minimum szintet amit előttem több millióan? Megszerztem egy jogosítványt, és nem akad össze a lábam, ha 2 helyett 3 pedál akad az útjába? Ha meglesz a papírod, és gyakorlatban is kamatoztatod a tudásod attól függően, hogy mennyit van módod vezetni Te is hamar elérsz egy olyan szintet, amikor már nem remegve összeszorult gyomorral ülsz be az autóba, hanem kellő magabiztossággal.

A taxi nem vicc ám...pontosan azt nyújtja amire te vágysz, az elektronika még nem tart itt..majd fog 1-2 évtizeden belül szerintem. Esetleg utánaszámoltál már? Mennyibe kerül egy autó? Mennyi a benzin? Mennyi a fenntartási költség(biztosítás, és mindenféle adók, SZERVÍZ ...tudod te mennyibe kerül egy elszaródott automata váltó javítása? Én láttam cimborám orra elé tolt számlát, amin az elromlott automata váltó szerepelt. Nem kell mondjam, hog ynem volt tőle túl jó a kedve)?

Attól hogy a robot pártiak veszélyeztetnék a létemet nem félek. Némi képzavarban vagy ugyanis :) Nem az újjításokat ítélem el, hanem az ésszerűtlen baromságokat, és azokat akik nulla tapasztalattal ezt éltetik, mert aputól/anyutól/havertól aki jól megmondja hallották, hogy márpedig az az igazi.