GABOR16#19
Azért szerintem az OO.o rendkívűl dinamikusan és gyorsan fejlődik. Az első verzió amit kipróbáltam belőle és huzamosabb ideig hasznltam is az a 0.641 es volt. Csak annak még nagyon rossz volt a doc kompatibilitása ezért csak magam számára tudtam használni. De azért már tiszteséges darabb volt.
Rá nagyából egy évre jöt azthiszem az 1.0 ás verzió, az már sokkal okosabb volt és aztán 2 évre rá a vagyis mostanság a 2.0. Ez már az eslő verziókkal szinte össze sem hasonlítható, a kezelése tovább egyszerűsödött, és javult a doc kompatibilitás (bár attól csodákat nemkell várni), a legnagyobb ujítása ez az itt is szereplő OpenDocument (odt), ha a MS támogatni fogja az rendkívűl előnyös lesz annak aki OO.o-t vagy StarOffice-t használ.
Egyébbként ha már a szolgáltatásokról van szó és valakinek a OpenOffice nem elég akkor meglehet venni a nagyából 70dolláros StarOffice-t ami még mindig jóval a MS termékeinek az ára alatt marad. Ez tudásban felulmulja az OO.o-t mert az oo.o ennek a butított változata. A StarOffice 5.2 es verziója már ingyenes (most jelent meg a 8.0 magyarul is). Egyébbként a StarOffice diákoknak ingyenes, csak igényelni kell licenszet.