• rigidus
    #6
    "Más milliomosok , milliárdosok azon vannak,hogy még több pénzt és hatalmat szerezzenek maguknak"

    O meg jol el van azzal amije van?

    "Billy fiú inkább azt csinálja amihez ért és nem megy politikai pályára...nem akarja keverni a szart."

    Atyauristen!!

    "Billy fiú már milliárdokat adományozott az igazán rászorulóknak"

    Ezt te honnet tudod? Csak nem a cimlapra teszik minden alkalommal? En a fizetesemnek nagyreszet karitativ celokra koltom el, sajat magam inkabb gyalog es biciklivel jarok, mert amit olajbaro, meg gepjarmumaffiozo kocsogoknek fizetnek el, hogy a fenekemet cipeltessem azt szivesebben teszem pl ide: http://www.sightsavers.org

    "És ezekért a dolgokért tartom Billy fiút inteligensnek és minden tiszteletem az övé."

    Latom keves figyelmet forditasz naprakesz informaciokra, igy elmondom neked roviden. Ez a bubalyos kurvaintelligens fiu azzal tolti a draga szabadidejet, hogy politikusokat veszteget/fenyeget meg vilagszerte a szoftverszabadalmak bevezetese es melyebbre vesese koruli hercehurcakban. Azonkivul vilagszerte antitrust perek garmadajat inditottak mar ellene mas vallalatok ill szervezetek, tobbek kozott az EU is, mert az egyik leggatlastalanabb monopol vallalat amely valaha Europaba betette a labat. Jelenleg ok vezetik az EU-ban legmagasabb birsagot fizetok listajat, azonkivul mar csak hajszal valasztja el attol, hogy az EU embargo ala vonja egyes termekeit, legfobbkeppen a soha meg nem jeleno Cistat, mivel a ket eve elbukott perben szereplo hatarozat egy reszet NEM AKARJA teljesiteni, mert o a melyen tisztelt Majkremszaft es neki ez "szabad". Diohejban ennyi.

    "Megérdemli azt a sok pénzt és a világ is jól jár vele,hogy ő birtokolja mert nem egy kibaszott skót , nem egy önző ember. Minden tiszteletem az övé."

    Bizony nem egy kibaszott skot, hanem egy kibaszott profitbeteg nagytokes (mint a tobbi) aki ilyen szoftverlicenszeket irat az ugyvedeivel, majd ezt is letolja az egyes orszagok torvenyhozoi torkan, hogy legalizalja, a "Kedves User"-eket pedig tomegfogyaszto droidokka deglaralja:
    http://hup.hu/node/24795