Black Ice#5
De azért ebből is látszik szerintem,hogy Billy fiú nem azért lett gazdag mert hülye.
Más milliomosok , milliárdosok azon vannak,hogy még több pénzt és hatalmat szerezzenek maguknak ..betörnek a politikai pályára is,hogy még több befolyást szerezzenek,hogy nekik még több legyen az életben. Jó példa erre gyurcsány is. A másik meg,hogy a felső tíz ezer sajnos amilyük van az jobban szeretnék megtartani maguknak mintsem elosztogatni a hülye poor népnek. Olyan van hogy egy két milliárdos rááldoz egy két millát ( az olyan mintha te 10 ft ot adnál egy éhező embernek ) az igazán rászorulókank, mint a beteg, rákos kisgyerekeknek ..volt a híradóban "régen" és önelégülten álnak a tükör előtt és villognak vele másoknak,hogy igen..én segítettem. De ez nem elég..ezzel csak kiszúrják szegény gyerekeknek a szemét,hogy ne pampogjanak és akkor már mi be is foghatjuk a szánkat.
Nincs ebben az országben semmi morál.Mindenki szarik mindenkire.
Billy fiú inkább azt csinálja amihez ért és nem megy politikai pályára...nem akarja keverni a szart.
Billy fiú már milliárdokat adományozott az igazán rászorulóknak...küldött zsetont afrikába is..sajnos nem nagyon propagálják,hogy ott milyen pokol van...naponta több ezren halnak meg éhínségben mi meg itt verjük a tökünket a jólétben. :S
És ezekért a dolgokért tartom Billy fiút inteligensnek és minden tiszteletem az övé.
Megérdemli azt a sok pénzt és a világ is jól jár vele,hogy ő birtokolja mert nem egy kibaszott skót , nem egy önző ember. Minden tiszteletem az övé.