• Werewolf
    #117
    Ennyi marhát 1 helyen.. Mindig valaki bedob valami csontot, amit a sok kis "kutya" megrágja és annak maradványait köpködi..

    Social Networking emberek! Nem 1 más alternatíva van. Ha valakinek nem tetszik az ÁLLÍTÓLAGOS helyzet, használjon másikat, vagy szokjon le az internetes közösségek ezen formájáról.

    Beleszólásotok nincs abba, h egy cég mit csinál az adatainkkal. Hőzöngjetek csak nyugodtan, "sírjon a szátok", magyarázzatok meg dolgokat, amihez itt mindenki annyira ért.

    Könnyű egy fórumban okoskodni, megmagyarázni a másiknak h Ő a hülye és nem ért ehhez-ahhoz. Valakinek megfordult már a fejében h TÉNYLEGESEN tegyen is az ellen, ami nem tetszik neki? Adatvédelmi ombudsmant felkergette ennek az ügyében valaki? Most jöhet az okoskodás, h annak semmi értelme nem lenne. De azt se feledjétek, h annak sincs amit sokan itt "tesznek".

    A cikk jó! Lehet feszegetni azon részét, h mégis milyen forrásokat kérdezett meg az írója, de mellékes.

    Smart kártya tényleg így működik, mint még oly' sok hasonló vásárlói kártya. Adatbázis professzorom ilyet tervez Amcsiban, és ezeket a dolgokat mondta el ő is (bár pöppet bővebben és meglepőbben).

    Az h egy mail szolgáltatónak mennyire keresi titkosan az adatainkat? Tessék elolvasni a leírtakat, majd azokat némi fenntartással elhinni.

    Hihetetlen h most mindenki mennyire félni a hyper-super titkos adatait... BM-től bármilyen szervezet pénzért, legálisan vásárolhat meg rólunk bizonyos dolgokat. Sőt vannak olyan cégek, amik kifejezetten az adataink gyűjtésével és árusításával foglalkozik.

    IWIW alatt lévő vasat eddig is a T-Fosline biztosította...

    Csak ennyi.. Fölösleges mindenfajta okoskodás (bár én is ezt tettem most) és hőzöngés...

    Döljetek hátra és élvezzétek a korrput világunkat! :)

    ps: mást úgysem tehetünk...