Én lehet, hogy aluliskolázott vagyok és nem látom át ennek a szép elméletnek a lényegét, de mitől féltek? Mindenki saját magától adta meg az adatait, amelyeket bárki, aki regisztrált elérheti. Azon is el lehet gondolkozni, hogy a telefonkönyvekben szereplő adatok, kinek a birtokában vannak. És ott vannak azok az intézmények, ahonnan hitelt vesznek fel az emberek. Gondoljatok bele, hogy hány embernek van már hitele és milyen adatokat kellett megadni, hogy hozzá lehessen jutni! A számlavezetésről ne is beszéljek. Lehet vészmadárkodni, lehet küzdeni ellene, de tapasztalatból tudom, hogy nem ér semmit az egész, mert nem lehet győzni. Csatát talán nyerhetsz, de háborút nem.
Tehát, mitől is félünk? Hogy kéretlen leveleket kapok, zsarolnak, piackutatásra, érdeklődési körömről, stb? Ugyan már, szerinted, arra fognak erőforrást pazarolni, hogy 640 e ember adatait, életét rekonstruálni fogják? Ugyan már! Kinek van arra ideje és erőforrása? Piackutatás? Amikor bemész vásárolni valahova, akkor szerinted csak úgy kitalálta valaki, hogy gyártsunk izzadásgátló stiftet, mert azt megveszik az emberek? Hány embernek volt belőle kára? Megtévesztés? Már elnézést, de senki nem olvassa el amit aláír? nem járnak utána? Nem kérdezi meg, amit nem ért?
ha valami nem világos, akkor nem megyek bele.
Bocsánat, ha nyers voltam bocsánat és nem is akartam megbántani senkit!
Csak gondoljátok végig? megéri parázni, amikor ezer másik helyen ömlik be a pöce???