• djbohoc
    Hát gyerekek....
    Nem kívánok senkit megsérteni de ez a film NEM JÓ. Nagy SH rajongóként ültem be a mozira, de csalódnom kellett. A film sablonos, a színészek gyengék, valahogy ez nem az a Silent Hill. A storival se vagyok kibékülve. Mi a ráknak lell eröltetni ez a "kislányos" támát? Herótom van tőle!
    Szerintem ez nem is horror, vagy inkább úgy mondom, hogy a mostanság szokás "új amerikai horror" divatot követi, ahol sok meglepetés nem éri az embert. Aki nomrális horrort akar, vagy olyan filmet ami tényleg eredeti és borzongató is az nézze meg a THE DESCENT c. filmet. Én nagyon rég láttam ehhez foghatót.
    A SH viszont nagyon rossz. Komolyan beszélek: nekem még a Doom is jobban teccett, pedig az se egy matyóhimzés. Egyedül talán a sépci effektek voltak jól megcsinálva a filmbe, de engem ilyenekkel nem fognak meghatni, ha üres és zavaros a történek, amibe az ember nem tudja beleélni magát. Sokkal jobban jártunk volna egyébként, ha a film a 2. játék alapján észült volna.
    Óva intek minden SH rajongót a film megnézésétől. Ez a mozi inkább a 15 éves kislányoknak való, őket ugyanis szemmel láthatóan lekötötte a film az előttünk lévő sorban.