• Komolytalan
    Én is tudok neked sokmindent adni, hogy felvetetek veled hitelt, és azzal megfinanszíroztatom.
    ksh.hu, keresés eredményeképpen (számok millió euroban):
    2001 végén külföldi adósságállomány: 37816 bruttó, 11796 nettó
    2005 végén külföldi adósságállomány: 68002 bruttó, 30289 nettó.
    Ezt nekünk kell visszafizetni. 4 fős családdal számolva ez 1.8MFt hitel/család a D-209-gyurcsányi kormány alatt (nettó növekmény). 4 évre, kamatmentesen (nem az, de mind1) ez családonként 38527Ft. Nem tudom ki hogy van vele, de ha előre megmondták volna hogy ez az ára, akkor inkább ne lett volna semmiféle 100 napos meg lépés program.
    A másik meg hogy ne kiragadott ígéreteket nézzünk. Széchenyi terv folytatása ígéret volt, vége lett. Lakáshitel-támogatás dettó (ne gyere a fészekrakóval, mert tökön szúrom magam, tudom mi a különbség:-) Diákhitel kamatjának megtartása ígéret volt, nem tartották meg. De pl. volt szó 800 km autópályáról meg gyorsforgalmi útról. Ez így igaz is, az alábbi mérési módszerrel: "Autópályánál először lemérjük a belső sávot. Utána lemérjük és hozzáadjuk a külső sávot. Ezután ugyanez visszafelé. Ha még mindig kevés akkor lemérjük a leállósávokat is. Csak nehogy a végén még bontani kelljen belőle:-)"