• Highw@yPos.
    #17
    Amíg a média a vörösök kezében van , addig nem kell csodálkozni, hogy ők nyernek. A csapból is ők folynak minden adón, és persze olyanok reklámozzák őket, akikre az ajjanép vevő(Heti hetes, Győzike). Sok ember sajnos csak a kereskedelmi csatornákat nézi,ahol semmit nem tud meg semmiről, aztán jártatja a tudatlan pofáját, hogy így meg úgy, de egy ujságot el nem olvas, ha meg igen, akkor max a Népszabit!

    Elég elkeserítő, hogy egy MSZP uccai összejövetelen az első sorba csíkosmintás szövettáskával csövesek, c*g*ny*k, "panellakó" mamókák és tipikusan párttagfejű bajszos 60éves emberek vannak Bangó Margittal az élen.
    Míg a Fidesz oldalán külföldi tudósok , agysebészek, akadémikusok, híres színészek, olimpiai bajnokok, sportolók és sokkal szimaptikusabb, értelmesebb emberek vannak.

    Az MSZP táblái, léggömbei vörösek, így az összegyűlt tömeg kezében a sok vörös transzparens úgy fest, mint 1964 május elsején.
    Hát nem furcsa?!?! Sajnos még nem hevertük ki azt a közel 40 évet.
    Sokáig gondolkodtam, hogy mi lehet az oka annak, hogy ezek után egy fiatal, értelmesnek tűnő ember mégis a vörös szimpatizáns...rájöttem....AGYMOSÁS!!!
    Ébresztőt kénemár fújni ezeknek az embereknek.