• sn00py
    #192
    A cikket olvasva megintcsak bebizonyosodott, hogy nem tudnak semmilyen új érvvel előrukkolni, mindig ugyanazokat az érveket hozzák fel.
    Én is egyetértek azokkal, akik azt mondák, hogy ha már meg kell vennem a filmet/zenét stb, had legyen már beleszólásom abba, hogy mit veszek meg.Ha van egy 20 számból álló cd amiből nekem csak 2-3 kell, akkor minek vegyem meg a teljes anyagot, ha úgysem fogom hallgatni.

    Más érvek:

    -Amilyen gáz itthon a gazdasági helyzet , az emberek rá vannak kényszerülve arra, hogy ott spóroljanak, ahol tudnak. Ha a letöltéssel (vagy online várárlással) soórolhatok, akkor logikus hogy az olcsóbb megoldást választom.

    -Ha adott ez az internet és lehetőségem van arra, hogy letöltsek róla dolgokat , logikus hogy megteszem.

    -Ahelyett, hogy minket, mezei felhasználókat támadnak, hogy mekkora veszteséget csinálunk a kiadóknak, inkább hajtsák be az internetszolgáltatókon...Úgyis hülyére keresik magukat (a mi pénzünkön). Bezzeg más országokban fillérekért juthat az ember 10 v 100 MBites nethez is. Ez kb. olyan mint a matrica az üres cd/dvd-n . Teljesen mind1 hogy mit raksz rá a lemezre (még ha az a saját szellemi terméked is ) az ebből befolyó pénzeket szétosztják a kiadók között...Ergo a Te munkádból is ők húznak hasznot!