Megjelent!
 • Al Age
  #38
  Rövid beszámoló:

  Először is az Alfák, a játék elején kettő érhető el, egy 147 GTA és egy 156 GTA, gyanítom, hogy ez a szűk kör nem fog tovább bővülni.

  Ahogy syscoHUN már írta, ez tényleg Kaido Battle, olyannyira, hogy az intro-ban is ezt írják és csak a legvégén jön be a Tokyo Xtreme Racer Drift felirat. Kár, hogy nem a második részt kaptuk meg.
  A fizika egész kellemes, de egy dolog nekem nagyon nem tetszik, mégpedig az, hogy a gáz/fék párost nem lehet beállítani a jobb oldali analog karra. Ha menni akarok páros lábbal kell taposnom az X-et, fékezéskor pedig a négyzetet alaphelyzetben, persze mindkét műveletet át lehet tenni másik gombra, de a végeredmény ugyanaz lesz. Minden autós játéknál a jobb oldali analog kart használom, lehet, hogy csak én nem vagyok hozzászokva a gombos irányításhoz, de egyrészt szerintem az ember hüvelykujja hamar elfárad, másrészt így sokkal nehezebb adagolni a gázt és a féket, mintha a karon lennének. Pedig egy drift nagyon nagy részben ezek adagolásáról szól.
  A grafikát átlagosnak mondanám, nem csúnya, de az igazán széptől is messze van.
  Hangokról sokat nem tudok mondani, egykét kocsit hallottam még csak, különböző hangjuk van, kb ennyi, egész jó. :DDD
  A játékélmény egész jó lenne számomra, ha a gázt és a féket be lehetne állítani oda ahova én szeretném, ennek hiánya viszont sajnos sokat visszafog az élményen.

  Összességében a játék szinte egy az egyben Tokyo Xtreme Racer hegyi utakon.
  Egy nagyon kellemes játék, egész jó grafikával, hangokkal, fizikával, engem csak a már sokat emlegetett gáz/fék probléma zavar, de aki eddigi autós játékainál is gombokkal oldotta meg a gyorsítást és a fékezést, annak nem lesz ilyen gondja.