• Sanyix
    Na feltettem a 9-et, eddig tetszik, bár upgrade-t jelöltem ki installnál, erre írta hogy átveszi a régi beállításokat, de csak a könyvjelzőket vette át, de mind1 beállítottam 1 perc alatt. És van benne ilyen csak a látogatott oldalról cookie fogadás opció, így végre nem fogad egy rakás cookiet ilyen felmérős, kutatós oldalakról, csak onnan fogad ahol vagyok :) + végre van beépített nem txt fájl szerkesztgetős oldal blokkolás :)
    Van végre az irc-n témától független szinekben üzenet jelzés. (eddig kéken világított annak az irc szobának a tab-ja amire üzenet érkezett, és ez így is maradt, ha alapból kékre lett állítva a betűszín, de mostmár ez is jó :))
    Meg van végre jól beállítható spam szűrő. Viszont nemtudom, hogy hogy kell operában előhozni az irc-s színkódot. Merthogy mircben volt egy kis négyzet, utána a szám, és így lehetett változtatni a szöveg színét. Ugyanez van msn plus-ban is, és ha onnan kimásolom ezt a kis négyzetet(merthogy operában sehogy sem tudom előhozni), akkor az opera is felismeri a színkódot, és énis látom ha valaki más színesen ír. Nem egy szörnyű nagy gond, de jó lenne ha ez is lenne. Ez a widget meg nemtudom mi, igazából nem látom hasznát, hogy lehet kikapcsolni?