• jozzee
    #46
    Komolyan már a könyökömön jön ki, hogy sokan ahogy feljönnek a netre, vmi hihetetlen, megmagyarázhatatlan eredetű naívság fogja el őket, holott az életben gondolom nem búra alatt tartják őket, tehát valószínű, hogy találkoztak már különféle emberi jellemzőkkel; ezek közül is az egyik nagy hajtóerővel, a kapzsisággal.

    Itt meg átmennek egyfajta együgyüségbe, mert amiről itt szó esik a hírekben az úgy szép és biztos jó is, hiszen náluk okosabb emberek állnak mögötte.

    Csakhogy az okos/okosabb emberek is pénzből élnek és nemcsak az számít a mai világba okosnak aki kutat, hanem aki elő tudja teremteni a forrásokat....

    Az, hogy valami kétszer nem működik ugyanúgy az pedig annak következménye, hogy egy elv, egy jelenség magyarázatatát még nem sikerült szabályokba foglalni...talán pont azért, mert minden alap nélkül az egészet elvetették, annak ellenére, hogy ma már léteznek folyamatosan működő hidegfúziós eszközök.

    Jah és nem dollár tízmilliárdokból!!

    Esetleg ha nagyobb figyelmet szentelnének rá és továbbfejlesztenék....de aki ezzel akar foglalkozni azt a tudós társadalom kiközösíti, nemhogy támogatást nem tud szerezni, de állást sem kap többet.....


    Sz'al jobbha csendben maradok?

    Miért, mert a végén mágiára küldenek, mint a középkorban???!!!