• viktro
    #71
    Vanitt sokféle vélemény. :) Nekem mindenesetre nagyon megkönnyíti a melóm a Web Developer Toolbar, meg az hogy egész jól lehet saját kiterjesztéseket írni a böngészőhöz. Ilyesmiket más böngészőkhöz nem ismerek, bár biztos vannak, de én megtalltam ezeket a FF-ban, és azóta nem is nagyn keresgélek mást. Ja, és közel azonos időt ülök XP és Linux előtt, így általában azokat a programokaz preferálom amiket mindkét rendszer alatt ugyanúgy tudok használni. Persze tudom hogy ez a normál usereknek nem jelent semmit, de nekem speciel nagyon is sokat.

    No de mondjuk ott van a FF Portable verziója is, amivel peneken hozdozhatom a FFomat, és minden gép előtt a saját böngészőmet használhatom a saját beállításaimmal, és a saját könyvjelzőimmel. Ez szerintem már sokaknak előnyt jelentene, de a többség nem is tud rőla hogy ilyen egyáltalán létezik. No és ha a szórakozásnál járunk ott van pl a foxtrick, ami igencsak jől jön egy fanatikus HT játékosnak :D

    Ezekkel együtt nem mondom hogy IE avgy Opera vagy akármi szar lenne, én az FF-ben találtam meg leginkább a számításaim, és én elégedett vagyok vele. ha egyszer bajom lesz vele, akkor keresek mást, bár egyre több olyan van NEKEM az FFben, amiket nem nagyon tudom hogy más böngészőben hogy találhatnék meg, vagy valósíthatnék meg.