• Skynet85
    hmm jó kérdéseid vannak:) Na lássuk csak, ha lenne némi induló tőkém meg néhány pro fejlesztőm akkor tuti, hogy nem az átlag felhasználókat céloznám meg nekem annó nagyon szinpatikus volt a Novell filozófia kiragadott egy kis szegmenst és ott próbál babérokra törni, de mivel tudom hogy Te arra vagy kíváncsi, hogy miféle módon tudna manapság egy kis cég versenyre kelni a nagy M$-el megpróbálok erre válaszolni bár kicsi vagyok én ehhez.

Szóval az alsóbb szegmensben lehet, hogy a különböző cégeknek nem egymást kellene gyilkolnia hanem szépen összefogni és nem perelgetni az M$-t hanem együttes erővel fejleszteni mert az tény hogy egy kezdő cégnek esélye sincs na de azért van néhány nagy vállalat ami összefogva már jelentős vetéj társa lehetene az M$-nek de itt is okos politikát folytata az M$ mindíg betömi az éhes szájakat így nincs miért fejleszteni mert, egy nagyobb perből egy kis vállalatnak éppen elég lové befolyik és így az M$ is biztonságban érezheti magát hisz nem a fejlesztésre koncentrálnak hanem arra hogy miként lehetne a semmiért pénzt lehúzni az M$-ről

Amúgy igazad van miért fejlesszen az M$ amikor a régiről is sikerrel huzza le az X. rókabört(wow stílusosan ha már fireFOX a topik:P:D ),de ezt pont a fent említet problémákra vezehető vissza szvsz:D