• Skynet85
    Értem, hogy mit mondasz tény, hogy az M$ elég rendesen gátolja a konkurens piacot tény a szabadalom hajhászat is, de mivel nem álom világba élek és sajna én is hasonló beálítottságú vagyok azt mondom, hogy erős kutya **-szik.

Másik ott a linux jó példa, hogy kilehet lépni még egy olyan mamut cég árnyékából is mint pl az M$ csak okosan kell csinálni igaz próbálja ellehetetleníteni a linux helyzetét az M$ de nem lehet mert jó, működik és méghozzá jól működik. A cégeknek nem síránkozni kellene, hogy így az M$ úgy az M$ hanem venni néhány fantáziadús programozót és alkotni és ha az jó akkor nincs az a mamut cég ami azt eltudná nyomni lásd FF még mindíg nem szeretem mint böngészőt de el kell ismerni sokan igen szal erre elég jó példa.

Integrálás nos igen M$ szeret sokmindent ,,ingyen' adni a saját op rendszerén belül, de sajna számomra az op rendszer azt jelenti, hogy multifunkcionálisan használhatom a gépet (nem vaok mazoista szal pl win media playert én se használok:P:) ) ráadásúl ott a linux na aztán ha az M$ integrálja a cuccait akkor a linux az integritás csúcsa még se szidja senki, hogy szedje ki a cuccait:D (tudom opensource progik, de a lényeget szemlélteti)

Ráadásúl a konkurens cégek is csak a pénzre mennek tisztelet a kivételnek biztos van ilyen is.

A pénz elvonásról meg annyit, hogy gondolom Te sem azért dolgozól ha dolgozól, hogy mondjuk támogasd a szomszédot, ha igen akkor minden tiszteletem a tiéd sajna még a szenteknek is maguk felé hajlik a kezük és szerintem azért az M$ nincs híján az innovácó terén sem igaz ebben út török szal ha vmi balul sül el ki mást lehetne ill. KELL hibáztatni mint őket, ha úgy lenne ahogy Te mondod akkor most épp egy dos-os konzol alol forumoznék:)