• Skynet85
    Na az FF anno mikor megjelent még a csapból is az folyt 10 pop up ablakból 9 FF reklám volt nyugi nem jelenítette meg az I.E csak láttam a tiltott ablakok listájám:P:) lényeg azért oda is kell a rekélám de nincs is vele semmi bajom csak ne mondj olyat ami nem fedi a valóságot.

Egyébként én is szeretem az opensource progikat, de azért az bátór kijelentés hogy az M$ visszaveti a PC piacot igaz, hogy erőszakosak és törtetőek na, de könyörgöm manapság ki nem az?:)

Jegyezzük meg azt is hogy az M$ sem ugy volt hogy akkor ,,lőn az M$" valahonnan elindult, befutott, és most uralkodik valahogy nem tom ezét megvetni őket szerintem ha hasonló helyzetben lennél Te sem hoznál más döntéseket és azért mostanság az M$ rengeteg olyan dolgot ponzorál amiben sokmindenki lát fantáziát.

Azt meg fejsd már ki, hogy egy estleges M$ ,,mega projekt bukás" miért is veti vissza az iparágat mert ha ez tényleg így van akkor ebből csak az jön le hogy mindeki az M$-re vár mint egy messiásra, de remélem ez azért nem így van...

Na most tuti megkapom, hogy M$ fan vagyok ám legyen, de én tényleg ezt gondolom