• RealPhoenixx
    Irkabirka: en meg orulok annak, hogy ennyire bizol minden fele jott ment szolgaltatonak es embernek, az ilyenek beallitottsagu emberek miatt dagad vastagra a penztarcaja azoknak, akik lopnak, csalnak es hazudnak, s az atlagnak ill. az alatt levoknek meg ezert nincs vagy csak nagyon keves a penze.

LD: Nehany politikus es azok ceget, ill. akar nagyobb kulfoldi tokeerovel rendelkezo cegeket is lehetne mondani -konkretumokat irtam, de inkabb kitoroltem, mert nem szeretnem magam elasni az otleteimmel egyetembe, ilyen forumosdi dolgok vegett :)

NB: kesobb aztan sirhatod vissza a penzedet, meg konyoroghetsz hogy neked ilyen meg olyan rosszul megy ezert vagy azert, illetve perelheted is, mint ahogy egy esetben az illeto egy orszag miniszterelnoke lett, ill. egy masik esetben pedig hiaba emlegettem hogy egy befizetesem megtortent, csak eppen a szamlamat kidobtam a befizeto helysegben bizalom vegett, ujra kifizettettek velem azt a jopar 10e forintot, s nem mondhatom hogy hagyjanak mar olyan kis osszeggel, mikor nemregen mostak kozel 35 milliard forintot tisztara; egy fityinget sem kapsz/kapok utana vissza

Szval ennyit a bizalomrol, s szerintem meg gondolom az ertelmisegiek tobbsege szerint neked inkabb van mit tanulnod :)

/es ha meg mindig a bizalomra epitesz, akkor van egy jo ajanlatom neked: adjad nekem a vagyonodat, az osszeset, es ugy megforgatom, hogy 1 ev mulva, "hidd el jol olvasod vissza": 1 milliard dollart kapsz cserebe erte -csak ne csodalkozz ha megsem talalsz meg- (szval en nem ilyen igergetos tipus vagyok, az mas kerdes hogy megbizhato tipus vagyok, viszont a profit ehseg nagy, s ebbol adodoan sok emberben, es sok cegben nem lehet megbizni, a mamut cegekrol ekkor meg szot sem tettem)/

OK?? -ertheto volt az okfejtesem?

Szioka Birka, legyel jo :)