Lazly: en mar vegeztem, megvan a diplomam, s vegulis a diploma szamomra nem igazan mervado senki szempontjabol, vagyis nem az a lenyeg szamomra hogy van e valakinek dipoja vagy sem, hanem sokkal inkabb az hogy ert e valamihez vagy sem, lehet felollem altalanos iskolai vegzettsege is siman egy embernek, de ha tudja azt ami kell, akar mernoki munkakorben is alkalmaznam, ha munkaado lennek, peldanak okaert tudnek emliteni egy sracot, aki sokkal jobban otthon van mernoki elektronikus eszkozok tervezeseben, sima kozepsili vegzettseggel, mint egyetemi dipoval rendelkezok, sot ismerek olyanokat is, akik a kozepsulis matekot sem vagjak muszaki palyan, es megis doktorandusz a gyerek, s sajnos tobb ilyent is ismerek, de olyant is, akiknek a dipo munkaja semmit sem er, es olyanokat is, akik nem is maguk csinaltak a dipo munkajukat, de mindettol fuggetlenul mernokok, sot a doktoranduszok egy resze mar ugymondhatom hogy sajnos doktori cimen van, szval a lenyeg, szamomra nem ezek a mervadoak.
OTP-rol Virraszto Tamas konyveben olvashatsz feluletesen, de neten is van egy rakat sokkal jobb anyag is, de szerintem az OTP-nek is vannak hibai, ahogy legalabbis nezegettem korabban azt, szval van mit dolgozni rajta is, de amugy valoban jo, de szerintem a legjobb az osztott kulcsos rendszerek, s en azok reven szeretnem az RSA megvalositasomat fejleszteni tovabb.
Kanonikus alakra valo visszafejtesre tobbfele modszer is letezik, ha nem haragszol most azonnal nem neznek utana, de ha nagyon kivanod ranezhetek arra is :)
Sokkal inkabb erdekelne amugy az, hogy ez a terulet mennyire erdekel teged, marmint a nyilt kulcsos rendszerek -ugyanis szerintem ez a valodi jovo, s az RFID-ben is hosszu tavon valojaban ilyen megvalositassal lehet majd talalkozni, viszont ezeknel a rendszereknel a technologia mai szintjen meg RSA-val sem lehet rendes biztonsagi szintet elerni
Lazly: ha van kedved ezzel a terulettel foglalkozni, keress meg privben :)