WAREZ TOPIK
(amennyiben még is ide írod a warezfájdalmaid, az következményekkel jár, pl. kitiltás)

• Raptor 2
    OFF:
    Szerintem meg ha a multi FPSeket (mint pl a CS) azokat konzolon tolnák, akkor sokkal értelmesebb lenne a lassabb irányítás miatt és nem lenne ilyen "ide ugrok aztán heccsát majd elugroka lövés elől és király vok mer szanaszét rángatom az egeret" játék... Elképzelem ahogy egy amerikai katona elkezd szaladgálni meg ugrálni irakban a több kilós felszerelésével és megpróbál a lövések elől elugorva fejlövéseket adni :DDDDD

Na mind1 ez nem az én világom, valaki meg így élvezi a játékot, ezzel nem veletek akarok kötekedni csak ez az én véleményem, h. számomra az ilyen stílusú játékmenet bassza tönkre a CS-t meg a hasonló FPSeket... Szal ha FPS akkor én maradok az Armed Assaultnál vagy az Operation Flashpointnál :)

OOOON:

Egyébként szerintem is jó a AITD, tele van hibákkal az autók irányítása/fizikája egy kalap sz@r, de ettől függetlenül nagyon bejön a játék és a hibáit kb fél óra alatt megszoktam, ezért lazán végigvittem.