Tiberius B#64
Egyre jobban elhagyom magam, ahogy közeledek az érettségi felé, erre meg ez! Hát tényleg ilyen a helyzet? Meg kell emberelnem magam.
Egyébként lenne egy kérdésem: Szerintetek miért van az, hogy az oktatás színvonala egyre rosszabb(kevesebb óraszám, vacak könyvek, vacak tananyag, mindez természetesen azért, mert nincs pénze az iskolának, meg mert egyesek odafenn elsz*rják az egészet), miközben egyre többet is várnak el később néhány embertől?
És egyre jobban jelentkezik a specializáció minden területen, nem tudom hova mennyek mert túl sok minden érdekel/vagyok jó benne (nyelv sajna pont nincs itt). Mondjuk ez nem is őrjítene meg egyeseket, ha az oktatás színvonala az alapoktól kezdve magasabb lenne. Módszertanilag is. Hajdan tényleg elitoktatás volt Magyarországon? Vagy azt csak álmodtam egy törióra alatt?:-) "Mily álom suhant át elmémen, hogy így el is tűnjön?(asszem így szól). Na mindegy, nem szeretem azt, ahogy az oktatás ma áll, és az már teljesen elszomorít, mikor az elvárásokat nem az igazi elvárásokhoz igazítják, hanem ahhoz, hogy a gyerek nyafog(osztálytársaim is), "tanárnő! ezt ugye nem kell tudni?-Á nem, csak annak aki éretségizni akar belőle." Miért van ez, mondjuk nemtom hogy bírnám, ha ez hirteen beköszöntene, de idővel, talán, mondjuk az is néha elképesztő számomra, hogy mekkora különbségek vannak egyes iskolák közt.
Asszem ennyit akartam. Csak úgy jött.:-)
Remélem hozzászólnak néhányan, konstruktívan persze.