BlackRose#60
"a szakmai tudás annyira nem is fontos, mert úgyis be kell tanulni, arra van 2-3 hónap"
éppen erről beszélek, ez a baj, nem elég 2-3 hónap az marhaság, ha van néhány éves tapasztalat akkor 2-3 hónap elég, hogy az ember az adott dolgokhoz rutinosabb legyen, hogy már értéket is teremtsen a cégnek, ne csak tanuljon de ez csak akkor érvényes ha komoly szakmai tudása van esetleg nem pontossan azon a területen. Szóval ezért van a sok probléma. A nyelv az fontos, mert kommunikálni tudni kell és szükséges, először is magyar nyelven aztán pedig angolul, szintén fontos, hogy irni is tudjon az ember, mert az nélkül is gyenge lesz a teljesítmény. De azért elképesztő amikor a HR-esek egy irodalmat vagy filozófiát végzett embert (akinek kimagasló nyelvi képességei vannak), felvesznek fejlesztőnek, mert 2-3 hónap alatt úgyis megtanulja... micsodát, 2-3 hónap ilyen esetben nem elég a Supeman-nak sem... én mindég úgy csinálom, hogy a csapatomba én veszem fel az embert, én beszélgetek el vele, én szűröm ki a jelenkezőket, az HR-eseknek nem ez a dolga, sajnos errefelé ezt soha nem fogják fel. Vagyis én felelek a projektért a munkáért, akkor kikérem magamnak, hogy azokat akik ezt a munkát kell velem együtt elvégezzék, kimondottan énáltalam kerülhessenek a csapatba. Különben még valamit a teszteket alapjában marhaságnak tartom, az interjún egyszerű beszélgetéssel és néhány kérdéssel kiderül, hogy a szakmai tudás megfelel e vagy sem, a teszteket csak azért találták ki, mert a HR-esek akiknek halvány gőzük sincs a szakmához kell, hogy kiszűrjék vagy osztályozzák a jelenkezőt. Ha ilyen helyre kerültök, azt ajánlom önszűrés a legjobb, vagyis a köszönöm szépen a fáradságukat, de nem szeretném ha tovább pazarolnánk egymás idejét... lépj tovább keress rendes lehetőségeket.
h4x0r...
minnél több nyelvet beszélsz annál jobb, de már az angol elég, hogy elérd a céljaid, ezen a téren sem szabad túl szélesre menni, inkább tanulj meg kifogástalanul angolul, többet fog érni, mint ha ökögni makogni tudsz néhány nyelven.