• cr3ativ3
    #99
    "Vajon láthatunk még az Oroszlánkirályhoz hasonló rajzfilmet?"

    Nos valóban kedves kis mese az oroszlánkirály (röv. TLK) A humor szép finoman van benne, nincs semmi se eltúlozva. Valóban kedves kis mese. Viszont ezzel ellentétben a Timon and Pumbaa sorozat teljesen el lett tolva a TLK triologiához hoz képest, mind grafikailag, ami lényegtelen, mind a story. Ugyanis, szvsz, túl komikus az egész, és szinte hülyét csinálnak magukból.

    A mai story-ideál teljesen más, mint pl. 95-ben vagy a '30-as években. Egyre több a durvaság, erőszak, lásd: keletről ontott anime sz@rok. Ezeket addig kéne illegalizálni, hogy TV-be ne, csak mondjuk torrentről lehessen hozzájuk jutni.

    Amugy ha alaposabban megnézzük egy-esz szereplő jellemét, viselkedését, akkor fatális leki problémákra bukkanhatunk rá. Nézzük csak meg pl a tlk Timon bácsiját: Egy ártatlan mangusztában ott rejik az özés, torkosság.. stb. Vagy Szimbát: Mióta találkozott Timonékkal, teljesen megáváltozott a személyisége és csak Rafiki (a majom) állította helyre. (Ha halami hülyeséget írtam azonnal javítsatok ki, nem vagyok pszihologus) Csomó-csomó helyen találunk ehhez hasonlót. kivéve az anime-ben, ahol a szereplők annyira szélsőségesek, hogy nem lehet mélyen beléjük látni.

    Túl régen láttam, és lehet hogy tévedek, de még mindig lehet TV-be itt-ott találni ilyen sorozatokat (NEM CartoonNetwork, MiniMax, A+, Jetix)

    A lényeget leszűrve: A mai ternd szerint nem tudnak kitalálni olyan szory-t ami egy 6 éves számára megfelelő lenne