• Dent
    #97
    Most ez igy beállitva egyáltalán nem szerencsés, Nem csak azért, mert egy szinten a shrek például mélyebb mondanivalót tartalmaz mint a hófehérke, ahol igazán nincs erkölcsi tanulság csupán annyi hogy a gonosz néni meghal a végén... De ez a megközelités se jó, mert a kettőt össze se lehet hasonlitani hisz a shrek inkább felnőtteknek készült, főleg a 2. rész, hiszen sok más filmre alapoz, ugyan így a shrek 1et se élvezi az teljesen aki nem ismeri a régi meséket. Igy a shrek felhozatala ellen példának szerintem rossz volt a cikk irójától.

    És igen is egyet értek, hogy a szülőnek nagy szerepe van a gyerek nevelésben, hisz a régi mesék még meg vannak, készülnek ujjak is amelyek ugyan olyan szépek, de tágult választék, már nem minden gyerekeknek szól, tehát a szülő meg tudja válogatni mit nézzen a gyereke és ha semmi képp nem talál az uj kínálatban jót akkor nézeti vele a régi meséket, nekünk is megvan a vizipók dvdn és attól, hogy én már láttam kishugomnak új...
    Azért van a szülő, hogy nevelje a gyerekét, nehogy már ezért ne készüljenek felnőtteknek mesék, animék mert azok károsak lehetnek a gyerkekre.
    Természetesen igaz hogy az animék nagy része is szemét, de valakinek biztos az kell, nincs ránk erőltetve semmi, bárki el tud kapcsolni egy csatornáról, ha valami nem teccik neki.

    Szóval ez a felháborodás az animák körül fölösleges, és jogtalan, azok küzdenek ellene leginkább akik soha nem találkoznak velük, csak azért mert nekik unszimpi.