• Szefmester
    #94
    Hm... úgy tűnik páran félreértették a korábbi hozzászólásom... én nem szidom a Tom és Jerryt.. mindössze én világéletemben Tomnak, Hókuszpóknak vagy Gyagyás Tódvartnak szurkoltam (Gumimacik). Manga (helyesebben Anime) szidalmazóinak üzenném hogy azokat a rajzfilmeket korántsem a gyerekeknek készítették... MIért van az hogy jön európába, Magyarországra egy rajzfilm és azt egyből kikiáltjuk mesének? A Sailor Moon, Dragon Ball, és hasonszőrű társaik mind a 14 év felettieknek szólnak. Persze persze vannak igazán gyermekeknek készülő MESÉK de azok nem jutnak el ide...

    a #43-as hozzászólással egyet értek... attól hogy valami rajzolva CGIzve van attól nem mese... a mese az amit elmerünk mondani a gyerekeknek, vagy meg merünk mutatni. Az ha van valami tanmese jellege az nem is baj, vagy van humora... én még a mai 24éves fejemmel is szívesen leülök megnézni egy Mézgacsaládot, Mekk mestert, Frakkot és az egyik kedvencem a Macskafogó, persze abbani is Mr Tejfel volt a kedvencem... És én is meg tudok őrülni ezektől a mai nagyon menő rajzfilmektől...

    Anno sajnos a Final Fantasy CGI Film nem azért bukott meg mert sz*r hanem mert a Final Fantasy névtől nem ezt várták.. semmi köze nem volt egy Final Fantasy játék hangulatához... Ez a mostani Advant Childrennel is csak az a bajom hogy nagyon rövid. Lényegében egyetlen fő csatát mutat meg, a főszereplők jelleméből múltjából szinte semmit.

    Azért az egyre inkább kezd feltűnő jelenség lenni hogy a mostani CGI "mesék" humormutatóját a mellékszereplők dobják fel. Lásd Pingvinek, vagy a Motkány... esetleg a szamár... és még lehet sorolni őket... gyakorlatilag a főszereplőkre nem is kell figyelni velük úgyis lehet tudni mi fog történni. :)

    Látom egyes hozzászólók is csak ránéznek egy animéra és azt mondják : Pfujj mi a sz*r ez? Nem is élethű! Hogy néz már ki? Mi a rákért villog most meg? Most mi va'? Ezt most mé' csináta? és hasonló értelmes erkölcscsősz hozzászólásaikat. Szánalmasak mondhatom.