• takysoft
    #68
    Erre meg azt tudom mondani.
    Bambi - erdőtűz. Oroszlánkirály - meghal Mufasa.
    Ezek természetes dolgok. A halálhoz minden gyereknek hozzá kell szoknia. Egyszer a valóságban is bekövetkezhet, és akkor lehet hogy segít picit, ha ilyen mértékben felkészülnek. Nem vagyok gyerekgyógyász, de az Oroszlánkirályban benne van a teszmészet rendje. Veszteségek, mégis az élet megy tovább, és a végére minden jó lesz.
    Persze 6 éves kor alatt nem ajánlott, mert ott tényleg gondot okozhat.
    Sőt! Bármennyire is indorítónak tartom, mégis úgy gondolom, hogy egy 12-13 éves fiú igen jól szórakozhat egy Új Szellemírtók rajzfilmen. A fiúknak nem csak lelkizés kell.
    Persze a Dragon Ball féle "más a fél világ meghalt, de a 2 szereplő még mindíg harcol, pedig nemsokára megsemmisül a bolygó" az tényleg szánalmas. Főleg hogy egy 2 emberes harc akár 3 epizódon keresztül is folyhat akár egyetlen ütés nélkül is(csak nézegetik a masikat, meg almélkednek magukban... meg persze átalakulnak párszor, erősebb formába)
    Az igaz, hogy disney után picit fura az anime, de azért nem "szögletes, kontrasztos".
    Nem vagyok anime rajongó, de azért elhiszem, hogy valakis szereti.
    Azt nem bírom felfogni a világért se, hogy a graffiti-k hogy tetszhetnek embereknek. szép fehér házak oldalát összemocskolni olvashatatlan feliratokkal. még a figurák az ok, de hogy 63478 féleképpen odafirkantani a nicknevet?.. hagyjuk...

    a másik meg a hentai.... na azt is hagyjuk...