• takysoft
    #67
    Hát éppen erről beszélek.
    Ma annyiféle rajzfilm van, hogy mindenkinek van kedvére való.
    Neked az Anime. A Ghost in the Shell nem tetszett. Nem az én műfajom. Azt szeretem, ha valami jó humoros. inkább a Ranma szerű dolgok tetszenek:D
    Meg a Slayers is aranyos, bár ezek inkább gyerekeknek vannak.
    De a Shrek neked is tetszett, ezt viszont lefogadom. Az valahogy minden kategóriába beleillik. A második rész sem lett csalódás, sőt! Egyesek szerint jobb, mint az első. Így hát várom a harmadikat is.
    Széles a paletta, így nem tetszik mindenkinek minden. Nem lehet minden Shrek. De azt is lefogadom, hogy egy lokális műfaj egy konkrát elemét lehet jobban szeretni, mint egy adott népművet.
    A te esetedben: Elképzelhető, hogy te az amine egy(akár nem is a legjobb) elemét, például a Ghost in the Shell-t jobban kedveled, mint a mindenkihez címzett filmek közül akár a legjobbak közül bármelyiket(pl Shrek, vagy Oroszlánkirály).
    Így én a cikkel ellentétben azt mondom, hogy a jelenlegi helyzet még jobb, mint eddig, meg így mindneki megkapja azt, amit akar.

    A pici gyerekek is. A cikk írója bizonyára ném kapcsolt még a Minimax-ra:D Én pár napja odakapcsoltam. Valami "Anne Zöld Oromból" c- műsorka ment... ha nekem gyerekem lenne, és TV-zni szeretne, biztosan nem bánnám, ha ilyet nézne. Aranyos, tanító célzatú mese. Ritka az ilyen, a Minimax mégis ezel van tele.

    Hejj ha az én időmben ilyenek lettek volna.
    Én komolyan mondom, hogy a Tom és Jerry miatt lettem ilyen agresszív:D A macska el van kényesztetve, az egér meg egyszerűen undok.

    Aki szidja a mai gyermekmeséket, nézze csak meg a Minimax aktuális kínálatát.