• Csukii
    #12
    Hmmm ez roppant érdekes…
    A győztes ugyan akkor ezen az oldalon csak a 3. helyen végzett.
    A utorrtent a nyerő. Java alalpú programokat meg nem tudom miért kedvelik annyira. Sok memóriát eszik és processzor időt.
    A Bitcomet is jó volt egy darabig, de csak amíg nem kezdett el sok memóriát zabálni. Főleg induláskor, mikor végig ellenőrizte a torrenteket, és 10-15-nél már elég sokáig tartott az indulás, ilyenkor kicsit meg akasztotta a gépet. Érdekes módon mind a két program c++-ban íródott, de még is ég és föld. uTorrentnél olyat nem éreztem, hogy megakasztja a gépet. Akár milyen sok torrent van betöltve, akármennyi szál van használatban, akár mióta is van elindítva (Kb 3 napja megy most egyfolytában, de amikor 2 hónapig ment), akkor sem evett többet 10 MB-nál!
    Biztosan java-ban is van olyan program ami nem eszik sok memóriát és processzor időt, de én ebben nem hiszek. Egy platform független fejlesztőrendszer soha nem lesz képes olyan "gyors" és kevésbé erőforrást igénylő kód generálására, mint egy c++, vagy egy delphi kódja. Valamit-valamiért.
    Érdekes módon a felhasználók többsége még is az Arezus-t kedveli. Nem tudom miért, talán a funkciókért, de olyanfajta funkciót nem ismerek, amiért át kellene térni az Azerusra.