A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Fred
    Szomorú az ami most a rádióban folyik rádiókabaré címen. Nem szoktam mostanában adásidőben "fogyasztani", most hallgattam meg az idei szilveszteri kabaré utáni részeket. Elbúcsúztatták Sinkót és utána csúnyán beleállt a földbe a műfaj. Nem tudom mi lehet az oka, pénz/politika de szívszorító nézni ami most történik.
    Gyerekkorom óta gyűjtöm/hallgatom a kabaréfelvételeket (kb. 30 éve), az utóbbi években kicsit már kezdett lecsúszni a kicsit sok stand-up miatt, de ezt a pénzszűkének (egy 2+ szereplős jelenet nyilván drágább) és a kevésbé tehetségesebb stand-uposoknak betudtam. Manapság viszont egy nagyon magyar műfaj omlik össze a szemünk előtt. Nyolc évente rendezték a humorfesztivált 1974 óta, ami folyamatosan termelte a tehetségesebb szerzőket, előadókat (és kiszűrte a kutyaütőket!). Idén lett volna esedékes. Az, hogy ez is megszűnik elveszi az újrakezdés esélyét is. Nem lesznek új szerzők új jelenetekre, nincs pénz megfizetni igazi színészeket, a jobb stand-uposok meg inkább elmennek saját előadást tartani és nem árulják ki a poénjaikat a nagyközönségnek.
    Ez a vége. Marad az archívum. Sajnálom, hogy nem rögzítettem többet annak idején amikor még lehetett. Pl. csak egy évem van kabarécsütörtökből, de jó lenne még vagy tíz. A mai "rádiókabaré" után egész más érzés abba belehallgatni...