A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
ujunkies #9863 Hát, nem tudom, sokfajta poén van. Amíg valaki szeret egy bzonyos humort (pl. kandi kamerát), hadd nézze, ha élvezi. Nem ítélem el, ha neki az jó, még akkor sem, ha én sose tenném. Ha valaki szereti a burleszket, nézze. Amúgy azt gondolom, Bud Spencer bármikor viccesebb, mint szinte bármi, amit az elmúlt néhány hónapban M.o.-n kabaré címen hallottam...
Balázs Péter karakterszínész, ő az üvöltőst tudja nagyon jól, (meg a balekot). Nem lenne meggyőző Macbeth. Ez ilyen, a legtöbb színésznek van egy/több karaktere, amit visz és ami miatt keresik. Harrison Fordot el nem tudnám képzelni rosszfiúnak.
Részben egyetértek, de VFJ-nek azért szélesebb a palettája, pl. a hivatali asszonyokat (bank, nav) csípom, mert sokszor annyira pontos. Hányszor, de hányszor láttam pont ugyanezt életben :)
Fábry még mindig az egyik legjobb humorista az országban (csak emberileg egy nulla). A barokkos körmondatait le lehetne védetni. Amúgy meg sok szó esett itt a fórumon a külföldi standupról: ott a poénok szintje altestileg, szexuálisan és sáfrányilag sokszor nagyságrendekkel durvább, mint itthon (Louis CK vagy Jim Jefferies Fábrynál jóval szaftosabbak), mégis működik a dolog.
Maksa/Beliczai - egyetértek, de mit számítanak...
Nekem nem tűnt fel, hogy Gálvölgyi hadar, de amit a "vazze" szlogen alatt művelt a tévében, az gyalázat. Nem is értem ki nézi. Ő, szerintem, a riposztban nagyon jó, a rögtönzésben, de ízlése nincs.
Ha kimaradna idén a szilveszteri kabaré, nagy sorozat szakadna meg nálam is, eddig mindig meghallgattam, ha késve is. A kimaradás alatt nyilván azt értem, hogy ha azon a szinten megy tovább, mint amit az elmúlt néhány hónapban láttunk, akkor olyan, mintha nem is lenne.