A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
ujunkies #9808 "de azért az imádott és istenített George Carlin vagy más nevesebb angolszász standupostól is láttam már olyan erőltetett produkciót, hogy ihaj, amiben semmi újat nem mondtak vagy mutattak."
Azt a szintet, amit itt nálunk az elmúlt néhány évben, hol láttál Carlintól, vagy más "nevesebb standupostól"? Ne őrjíts meg! Hol? Mikor? Oké, a 92-es show-ja szerintem is gyengusz, például, de még mindig lakott univerzumok vannak a Mikó Róbert féle "rádiókabaré" vagy a Tóth Edu féle mineknevezzelek (és ne soroljam) és bármelyik Carlin felvétel között.
A témákról pedig annyit, hogy bármi lehet jó és rossz is. Akármiből lehet vicceset készíteni, nem a téma a lényeg.
Annyiban nem értek egyet Lanteeval, hogy minden standuposnak van egy vezérfonala, ami mellett halad, ez normális. Bödőcsnek a körítése a falu, de ebből kiszólva sokszor pirít oda, úgy, ahogy sajnos manapság elég kevesen - nyílt titok, hogy miért... Gondoljunk Hrabalra, ott is megvolt a vezérfonal, de aki azt mondja, hogy "ebben egyszeruen nincs annyi, hogy hosszu evekig lehessen tolni" szerintem téved.
A többször leszólt Bödőcs felvétellel kapcsolatban már jeleztük, hogy másfél éves, nem új anyag, hallgasd a poénokat, hogy mire reflektálnak. Igen, hallottam már szinte mind, mert láttam élőben, hallottam, néztem, stb. azóta, hogy felvették sokszor. Ha több felvételt hallgatsz ugyanazon időszakból, Hofi is ismételte magát. Lehetetlen minden haknira új poénokat gyártani.