A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • ujunkies
    Gyakorlatilag egy műsort nem tudnék említeni, amit a magyar közmédiában érdemes lenne hallgatni/nézni. Még a Bartókról is leszoktam, mert a szünetekben csak azt hallgathattam, hogy elmagyarázzák nekem a saját pénzemen, hogy milyen jó nekem. Pedig hát lótuszt.
    Mi marad? Ahogy korábban Lantee megjegyezte: külföld (már, ami a kabarét illeti). De mi van azzal a réteggel (nálunk elég terjedelmes), akik nem beszélnek külföldiül? Tőlük elvették a magyar humort. Véglegesen. Ez van.
    Vissza lehet hallgatni régi számokat, nosztalgiázni. Pl. amikor még Fábry nem volt véglény, szépen odamondott Tocsiknak, "Simlicskának", Pintérnek a Clodo-féle találkával, de mára az ilyen típusú kabaré halott. Volt az az összeg, amiért felhagytak vele... Pedig tudomásul kell venni, hogy a kabaré lényege a provokáció és a (pártatlan - szó szerint pártatlan) kritika. Ezt még a szocban is értették, volt egy Hofink, akit működhetett. Most, aki a helyére léphetne (léphetett volna), megvették kilóra. Nekünk marad a fűrészporízű humortalan szánalom, amit közpénzen készítenek.