A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
-
tom991 #9347 Varga Ferenc József:
Magyarázattal tartozom (április 1., kedd, éjjel fél 12)
Ma délelőtt kitettem egy nem kimondottan cizellált mondatot, miszerint őszinteségem miatt nincs már helyem a Rádiókabaréban. Nos:
A posztolás előtt hívtam fel őket, s azt mondták, esélytelen, hogy én ma műsorba kerüljek. Ekkor gondoltam azt, hogy egy-két korábbi, anyagi vonatkozású, de politikai tartalmú megjegyzésem vezetett oda, hogy persona non grata lettem.
Idén novemberben lesz 20 éve, hogy a Rádiókabarénál dolgozom. Még külföldről is képes vagyok érte (és közönségéért!) hazajönni. Életem és pályám fontos része ez a műhely. Tán érthető, ha újfent a különféle alkoholszármazékokban találtam figyelemelterelést a problémától.
Fél háromkor megszólalt a telefon, hogy mégis kellek este. Igaz, csak azzal az egy számmal, amit beküldtem, de jöjjek. Szerencsére gyorsan megy ki belőlem minden ital, így teljesen normálisan érkeztem meg, s megcsináltuk a "megint kókuszos" jelenetet Tibivel. Láthatólag mindenki jól szórakozott - mi is:))
Szóval megvagyok. Persze azért igenis érezni, rezeg a léc. A kedves és igenis jószándékú, de inkább marionettként funkcionáló új vezetés nem tehet semmiről. Nem ők a hibásak, a gond fent van. Valahol a magasban, ahová én nem látok el.
Hogy meddig tűrik a beilleszkedni nem akaró, örök renitens, szükségtelenül őszinte természetemet, nem tudom. Azt sem, hogy meddig lesz Rádiókabaré, mert bizony az újítások nem feltétlenül találkoznak a közönségigénnyel. Egyelőre azt mondom: drukkoljunk, hogy a Rádiókabaré visszataláljon régi medrébe, s új "főnökeink" belejöjjenek ebbe az igen nehéz, embert próbáló melóba. (Nagymesterünktől, Sinkó Pétertől tudom, miféle vágta ez, úgyhogy nem irigylek senkit a főszerkesztői székben!)
Szóval elnézést a (tegnap) délelőttiért, egyelőre MÉG NEM kell elköszönnöm a Rádiókabaré közönségétől.