A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • ujunkies
    Olvass vissza, ha Bödőcs, Kőhalmi, Litkai és még néhány humorista kerül szóba, valahogy sose fikázza őket senki...
    Hallgasd meg a márciusi "kabarékat" és nem hogy Hofit, de a Kiskabost vagy Sasjóskát se hozod fel hasonlításképpen - ehhez képest a fingópárna is vicces. Ez nem a "nekem nem tetszik" kategória, hanem egyszerűen vérgáz... Ha tetszik fos... Téged (minket) aláznak azzal, hogy ezt, mint "humort" adják le. Hülyének néznek.
    Engem zavar: leírom a véleményem.

(Mikor volt a rádiókabaréban alákevert röhögés? Már hogy a mostaniakon kívűl? Régen nevettek rajta az emberek. Ahogy most a Klubrádiós kabarén is.)
    Most is elég lenne, ha minden humorista, stand-upos évente 1-2 alkalommal állna elő, de akkor komolyabb produkcióval... Annyian vannak, mint az oroszok, jutna belőle minden estére egy igazi. Olyan humoros. Nem lehet sorozatban gyártani a poénokat, aki nekiállt a tömegtermelésnek még mind megbukott, lejjebb adta a szintet (KAP, Hadházy, Litkai, VFJ - mind csináltak retteneteket, sőt volt, aki könyvet is írt.) Jogos, de ez nem mentség a gyalázatos szinvonalra, ami néha produkálnak. Mert, ha igen, kiállhatok én és felolvasom a telefonkönyvet, aztán röhögjetek. Vagy fizet az RTL hivatásos röhögőket, hogy röhögjenek.