A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • Dzsini
    Egy kis savanyúság az osztott lecsóba (hangoskönyves levlistáról idézetek, a neveket levágtam róla):

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ma hajnalban meglepődve tapasztaltam, hogy mint a digitalizált könyveket tartalmazó, mint a hangoskönyveket tartalmazó osztott.com-os fiókjaim eltűntek, azaz a honlapra belépve nem találom őket!
    A hangoskönyveket tartalmazó fiókban közel 350 hangoskönyv volt, kb. 500 Giga terjedelemben, a digitalizált könyvek pedig 20 gigányi lehetett!!
    Sajnos a honlapon semmi elérhetőség nincsen, amin esetleg számon lehetne kérni ettől a köcsög osztott.com-tól, hogy most mi a manó van!
    Nem tartom valószínűnek, hogy meg fog változni a helyzet, ezért részemről az osztott.com hosszutávú használatától mindenkit óva intek!
    --------------------
    Sajnos én is ilyen cipőben vagyok.
    Meg vannak az anyagjaid? Hogy legalább beszerezni újra ne kelljen?
    Mert sajnos a filmek tekintetében én rosszul jártam duplán...
    --------------------
    ....ahogy már máshova is írtam. Az osztott már csak ilyen. Ha újra teszed, kb. 3-4 hét múlva ismét törli. Hogy ez fiók mérettől, feltett anyagok számától vagy mitől függ, nem tudom.
    De nem túl baráti módon aki regisztrál feltöltéskor egy csomó adatot kiszolgáltat a gépéről.
    Úgyhogy osztott: egy kis féreg senkinek sem árt!
    --------------------
    Sajnos - mint korábban már írtam - nekem is sok "fiókomat" lenullázták; "költözök" vissza a Data - ra