A letöltésekhez ajánlott segédprogram: JDownloader
automatán tud letölteni minden szolgáltatótól, nem kell foglalkozni azzal, hogy betelt vagy lassan jön.
A feltöltők munkáját nem kritizálni, hanem megköszönni illik!
Mediafire mappák!
Ikovacs:
Új feltöltések
BUÉK
Comedy Central
Filmek
Hofi
Humorfesztivál
Kabaréklub
Meggyűrűztek
Kabarématiné
Poén Péntek
Rádiókabaré
Rádiókabaré 2012
Showder Klub
Showder Klub 2012
Poén Péntek - Van képünk hozzá
Vegyes
Varga Ferenc József
Válogatások
Lajos9920:
Sas-kabaré
Vkaroly:
Balázs Péter kabaré
Hogy volt?!...
Telepódium
Szilveszter Anno
Poén Péntek - Retro Kabaré
SirTomax:
Archívum
  • MisterV #9134
    A mai világ a "sültgalamb" kategóriába tartozik.
    Dolgozni senki nem akar, de viszont ingyen hozzájutni mindenhez igen.
    Aki régi netes, az tudhatja, hogy annó a modemes időkben mennyit kellett szenvedni 1-1 letöltéssel, ami akkoriban 5MB volt, az is hosszú percekig vagy akár órák alatt ért le.
    A mai világban, ahol már a csecsemő is netes mobillal a kezében születik, elfelejtik, hogy az élet nem erről szól.
    Van aki hobbiból, hivatástudatból stb. közzé teszi a saját gyűjeményét, kincseit és ahelyett hogy örülnének neki, inkább leszólják. Kicsit el kéne gondolkodniuk... ha egy lány nem tetszik nekik, akkor nem javasolgatni kell más ruhát, sminket, hanem kell keresni egy tökéletes lányt. Jah... hogy olyat nem könnyű találni? Akkor meg ha lusta keresgélni, érje be azzal, ami van!

Én magam DJ-ként teszek közre mixeket nonprofit jelleggel és mivel nekem ebből semmi hasznom, én se fizetnék azért, hogy egyesek gyorsabban tudják letölteni vagy egyszerűbben (az itt feltöltők se fognak csak úgy fizetgeni, hogy másoknak jobb legyen). Aki gyorsabban akarja hallani a zeném, az hívjon meg egy rendezvényre, mint fellépő. :) Aki meg a kabarét akarja hamarabb hallani és macerás a letöltögetés, az menjen el a felvételre vagy hallgassa a rádióból!

Mellesleg az oldal tetején ott van egy letöltőprogram, azzal minden macera nélkül lejönnek a linkek, szóval nem értem a problémázást.
    Nem akkor kell kitalálni, hogy kell a humor, amikor már hallgatnád, hanem szedd le amint időd van és ha hallgatnád, már lesz mit! Ennyi az egész.